Arke Lihatööstus AS osaleb 27.-29. oktoobril Eesti Näituste Messikeskuses toimuval Tallinn FoodFestil. Meid leiab stendil C-303. Esimesed kaks päeva on pühendatud professionaalidele, laupäev on aga kõigi toidusõprade päev.

Ain Pedak, AS Arke Lihatööstuse Tallinna ja Põhja-Eesti müügijuht tutvustab valdkonnas valitsevaid trende: “Püütakse töösse pühendunud inimeste igapäevane toiduvalmistamine võimalikult lihtsaks muuta. Seda aitavad teha küpsetuskotid, küpsetuskarbid, eelküpsetatud tooted, poolfabrikaadid, valmispraed, valmistoidud jne. Kindlasti on kasvanud talu- ja väiketootjate toodangu tähtsus, samuti öko- ning mahetoodangu osakaal.”

Tullakse välja Eesti Rohumaaveise kaubamärgiga ning uudsesse skin karpi pakendatud rohumaa lihaveise lihadega (antrekoot, minutipihv, romsteek, pajaroakuubikud), Nax Original toatemperatuuril säilivate uudsete toodetega Beef Ground Jerkey Original, Hot ja Teriyaki. Tutvustatakse ka uusi Karni ja Praehärra kaubamärgi talve ja aastaringseid tooteid.

veise-skin-komplekt2