Karni verivorstid “Kuldne Klassika” pälvisid maitsehindamisel esikoha.

Möödunud nädalavahetusel Tallinna Järve keskuse messialal toimunud Eesti Verivorsti Peol pimehindasid Eesti Grilliliidu tippkohtunikud Priit Toomitsa juhendamisel kokku 28 verivorsti maitseomadusi. Esikoha saavutasid Karni verivorstid “Kuldne Klassika”.

Esmakordselt peetud Eesti Verivorsti Peol toimus Eesti Grilli Gala uue võistluskategooria “Aasta verivorst” maitsehindamine, mida teostasid Priit Toomitsa juhendamisel üheksa Eesti Grilliliidu kõrgeima kvalifikatsiooniga kohtunikku. Tooteid küpsetati ja hinnati pimehindamise meetodil, mis tähendab, et tooteid küpsetav grillivõistkond ei teadnud, millise tootja tooted grillil on ja kohtunikud ei teadnud, millise tootja tooteid nad parasjagu hindavad.

Kokku hinnati 28 verivorsti, millest edukaimaks osutus Karni verivorstid “Kuldne klassika”. Võidutoode saab õiguse kanda Eesti Grilli Gala maitsehindamise tunnustusmärki.

aasta-verivorst verivorstid-kuldne-klassika