IMGP7263 IMGP8047 IMGP8099

KARNI Klassikalised Lihatooted Lõuna-Eestist – juba üle 25 aasta kvaliteeti ja usaldust!

 

KARNI kaubamärk on idee saanud sajanditetagusest lihakarnist, kus suure kogemuse ja suurepärase maitsemeelega lihunik oskas alati soovitada parimat liha ja anda kaasa soovitusi hõrgu liharoa valmistamiseks. Tänapäeval tähendab KARNI kaubamärk eelkõige seda, et toode on tehtud kvaliteetsest ja kodumaisest sea-, veise- ja ulukilihast.

 

Asume Lõuna-Eestis, täpsemini Põlva maakonnas. Seetõttu laieneb Põlvamaa tunnuslause „Rohelisem elu” ka KARNI toodetele, sest vesi on siinkandis sinisem, päike kuldsem ja õhk puhtam. Tänu oma tapamajale on saavutatud kindel kontroll tooraine üle ja aastaringne pidev tarne.

 

KARNI kaubamärgi omanik ARKE Lihatööstus AS on Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja liige, kuulub Eesti Lihatöötlejate Assotsiatsiooni ja kasutab oma toodetel AUS KAUP märki.

ARKE Lihatööstus AS tootmise juhtimissüsteem on tunnistatud Bureau Veritas Eesti OÜ audiitorite poolt vastavaks kvaliteedijuhtimissüsteemi standardite ISO 9001 ja keskkonnajuhtimissüsteemi standardite ISO 14001 nõuetele.

 

ARKE Lihatööstus on korduvalt osalenud kodumaistel lihatoodete konkurssidel ja saavutanud seal märkimisväärset edu. Vaata lähemalt!

ARKE Lihatööstus AS-le kuulub Väimelas ka bistroo, kus pakutakse taskukohast söögivõimalust, meeldivat peolauda kuni 150 inimese ja loomulikult suurepärast catering-teenust kuni 400 inimesele. Vaata lähemalt!

 

ARKE Lihatööstus AS missiooniks on tagada tarbija rahulolu, pakkudes kvaliteetseid ja kodumaisest toorainest valmistatud lihatooteid. Arke Lihatööstus AS visiooniks on saada eelistatuimaks lihatootjaks Eestis.

Oma eesmärkide saavutamise, juhtimissüsteemi arendamise ja keskkonna saastamise vähendamise eesmärgil on sõnastatud järgmised tegevuspõhimõtted:

 

  • Peame kinni lubadustest ja reeglitest ning oleme kohusetundlikud
  • Valmistame uudseid, maitsvaid, ohutuid ja tervislikke tooteid
  • Oleme avatud ja positiivse ellusuhtumisega
  • Väldime asjatult raiskamist ja saastamist, hoides sellega keskkonda
  • Arendame iseennast ja seeläbi ettevõtet tervikuna