Koostisosad
Veise- ja põdraliha (100 g toote valmistamiseks on kasutatud veiseliha 75 g ja põdraliha 30 g), pekk, sool, lõhna- ja maitseained, vürtsid, stabilisaatorid (di-, tri-, polüfosfaadid), lõhna- ja maitsetugevdaja (naatriumvesinikglutamaat), säilitusaine (naatriumnitrit). Batoonis toode mittesöödavas kestas.
Säilitustemperatuur
+2 °C kuni +6 °C
Säilivusaeg
30 ööpäeva
Pakend
latt, VP
Ühiku kaal
~0,3 kg, 270 g, 120 g
100 g tootes keskmiselt energiat
1585 kJ/379 kcal, rasvu 32 g (sh küllastunud rasvhappeid 13 g), süsivesikuid 4,7 g (sh suhkruid 2 g), valke 17,7 g, soola 2,5 g.
Täissuitsuvorst Põdra