12-13 august toimus Antslas traditsiooniline Hauka Laat, kus osales ka Arke Lihatööstus. Olime väljas oma telgiga ja täname kõiki külastajaid, kes leidsid tee meie telgi juurde.

IMAG1822 (2)


Arke Lihatööstus AS osaleb Eesti Toidumessil – Sööma! Mess toimub juba sellel reedel ja laupäeval 5.-6. mai 2017, Tallinna Lauluväljakul kell 11-18, sissepääs tasuta.

Leia meid lasteala lähedusest platsil LA1- kohe Täiskõhu tänava nurgal. Kevadekuulutajad on kohal – ilmunud on nii eesti- kui venekeelne toidumessi ajaleht.

Eestikeelse lehe lugemiseks klikka siia .

Venekeelse lehe lugemiseks klikka siia .

karni_kevadekuulutaja_289x191


Karni verivorstid “Kuldne Klassika” pälvisid maitsehindamisel esikoha.

Möödunud nädalavahetusel Tallinna Järve keskuse messialal toimunud Eesti Verivorsti Peol pimehindasid Eesti Grilliliidu tippkohtunikud Priit Toomitsa juhendamisel kokku 28 verivorsti maitseomadusi. Esikoha saavutasid Karni verivorstid “Kuldne Klassika”.

Esmakordselt peetud Eesti Verivorsti Peol toimus Eesti Grilli Gala uue võistluskategooria “Aasta verivorst” maitsehindamine, mida teostasid Priit Toomitsa juhendamisel üheksa Eesti Grilliliidu kõrgeima kvalifikatsiooniga kohtunikku. Tooteid küpsetati ja hinnati pimehindamise meetodil, mis tähendab, et tooteid küpsetav grillivõistkond ei teadnud, millise tootja tooted grillil on ja kohtunikud ei teadnud, millise tootja tooteid nad parasjagu hindavad.

Kokku hinnati 28 verivorsti, millest edukaimaks osutus Karni verivorstid “Kuldne klassika”. Võidutoode saab õiguse kanda Eesti Grilli Gala maitsehindamise tunnustusmärki.

aasta-verivorst verivorstid-kuldne-klassika


Vahemikus 19.09-13.11 toimus Karni toodete kampaania ja kõigi ostjate vahel, kes registreerisid ostutšeki, loositi välja auhinnad!

Piknikukorvi võitjad koos Karni toodetega on järgnevad-

Maire Maasing, Irina Horg, Jaanika Hõimra, Fredy Feldmann, Monika Tuvike, Ly Pähn, Olga Korneva, Kitrin Tooming.

Tahvelarvuti iPad Air 2 Wi-Fi + Cellurar 64GB Space Gray-GEN võitjad on järgnevad- Kristi Riis, Oleg Eliste, Maire Otsus-Carpenter.

Õnnitleme võitjaid!


Arke Lihatööstus AS osaleb 27.-29. oktoobril Eesti Näituste Messikeskuses toimuval Tallinn FoodFestil. Meid leiab stendil C-303. Esimesed kaks päeva on pühendatud professionaalidele, laupäev on aga kõigi toidusõprade päev.

Ain Pedak, AS Arke Lihatööstuse Tallinna ja Põhja-Eesti müügijuht tutvustab valdkonnas valitsevaid trende: “Püütakse töösse pühendunud inimeste igapäevane toiduvalmistamine võimalikult lihtsaks muuta. Seda aitavad teha küpsetuskotid, küpsetuskarbid, eelküpsetatud tooted, poolfabrikaadid, valmispraed, valmistoidud jne. Kindlasti on kasvanud talu- ja väiketootjate toodangu tähtsus, samuti öko- ning mahetoodangu osakaal.”

Tullakse välja Eesti Rohumaaveise kaubamärgiga ning uudsesse skin karpi pakendatud rohumaa lihaveise lihadega (antrekoot, minutipihv, romsteek, pajaroakuubikud), Nax Original toatemperatuuril säilivate uudsete toodetega Beef Ground Jerkey Original, Hot ja Teriyaki. Tutvustatakse ka uusi Karni ja Praehärra kaubamärgi talve ja aastaringseid tooteid.

veise-skin-komplekt2