Naisteleht testis 12. märtsil 2015 Krakovi vorste. Kümne erineva Krakovi vorsti hulgast valiti parimaks Karni poolsuitsuvorst Krakov. Ajakirja testis hinnati toodete maitset. Karni krakovi vorst sai võimalikust 5 punktist maksimaalsed 5 punkti ja hinnangu soovitame. Kommentaarid Karni Krakovi vorsti kohta- mõnusalt maitsekas, küüslauku tugevalt tunda. Koostis tihke ja lihav, sitkeid rupskitükke hamba alla ei jää. Pekk on pikitud sisse peenelt, suuri lärakaid pole. Näeb tõmmu poolsuitsuvorsti, mitte sardelli moodi välja.


11. septembril külastas maavanem Ulla Preeden AS Arke Lihatööstust. Ettevõtte juhataja Andres Trumm tutvustas külalisele tootmishoonet ning seejärel arutleti nii lihatööstuse kui maakonna arengute üle.

Artikli leiate siit-  Põlvamaa portaal


Karni tooted aitasid läbida teekonna põhjapooluselt Tervmägedele Longyearbyenisse.

http://www.arcticreturntour.com/blog.html

Tegemist on ajaloolise saavutusega, mida plaanis Fridtjof Nansen Frami ekpeditsiooni ajal aastal 1893 – 1896, kuid see marsruut ei õnnestunud.

Võrumaa mees Timo Palo ja Norrakas Audun tegid selle esimeste inimestena teoks ilma kõrvalise abita.