Verikäkk suitsulihaga

Verikäkk suitsulihaga
Verikäkk suitsulihaga
Koostisosad:

joogivesi, odrajahu, pekk, nisujahu, suitsupeekon (10%, koostisosad: sealiha (95%), joogivesi, sool, lihavalk, stabilisaator: trifosfaat, paksendaja: karrageen; suhkur, antioksüdant: naatriumaskorbaat; lõhnaained, säilitusaine: naatriumnitrit), verepulber (4%), sool, vürtsid (sh sinep, sulfitid), suhkur, dekstroos, lõhna- ja maitseained. Toote kest ei ole söödav. Toode võib sisaldada vähesel määral muna, soja, piima, laktoosi, sellerit.

100g tootes keskmiselt energiat:

energiat 1159 kJ / 277 kcal, rasvu 17 g (sh küllastunud rasvhappeid 7 g), süsivesikuid 23 g (sh suhkruid 1 g), valke 8 g, soola 1,7 g.

Valmistamine:

Eemalda tootelt pakend. Kuumuta praepannil õli. Lõika käkist umbes 0,8 cm paksused viilud. Kui soovid krõbedamat tulemust, siis õhemad. Prae viile kuumas õlis vastavalt soovitavale tulemusele.

Pakend:

batoon

Säilitustemperatuur:

+2 °C kuni +6 °C

Säilivusaeg:

20 ööpäeva

Ühiku kaal:

300 g