Šašlõkk Eesti suvi
Koostisosad:
Sealiha(78%), joogivesi, suhkur, äädikas, rapsiõli, must pipar, sool, röstitud sibul(sibul, palmiõli, nisujahu, sool), paksendajad: karrageen, töödeldud Eucheuma merevetikad; dekstroos. Kuumtöödelda enne tarvitamist sisetemperatuurini +72˚C
100g tootes keskmiselt energiat:
661kJ/158 kcal, rasvu 10g (sh küllastunud rasvhappeid 4g), süsivesikuid 3g (sh suhkruid 3g), valke 14g, soola 1,3g.
Valmistamine:
Soovitame grillida umbes 20 minutit või küpsetada ahjus 200 ºC juures umbes 35 minutit.
Pakend:
Kile, vaakumpakend
Säilitustemperatuur:
0 °C kuni +4 °C
Säilivusaeg:
15 ööpäeva
Ühiku kaal:
600 g
Lisainfo:
Kuumtöödelda enne tarvitamist sisetemperatuurini +72˚C