Šašlõkk Eesti suvi

Šašlõkk Eesti suvi
Šašlõkk Eesti suvi
Koostisosad:

Sealiha(78%), joogivesi, suhkur, äädikas, rapsiõli, must pipar, sool, röstitud sibul(sibul, palmiõli, nisujahu, sool), paksendajad: karrageen, töödeldud Eucheuma merevetikad; dekstroos. Kuumtöödelda enne tarvitamist sisetemperatuurini +72˚C

100g tootes keskmiselt energiat:

661kJ/158 kcal, rasvu 10g (sh küllastunud rasvhappeid 4g), süsivesikuid 3g (sh suhkruid 3g), valke 14g, soola 1,3g.

Valmistamine:

Soovitame grillida umbes 20 minutit või küpsetada ahjus 200 ºC juures umbes 35 minutit.

Pakend:

Kile, vaakumpakend

Säilitustemperatuur:

0 °C kuni +4 °C

Säilivusaeg:

15 ööpäeva

Ühiku kaal:

600 g

Lisainfo:

Kuumtöödelda enne tarvitamist sisetemperatuurini +72˚C