Nuudliroog veiselihaga

Nuudliroog veiselihaga

KOOSTISOSAD

200 g veiseliha (kasutasin Eesti Rohumaaveise minutipihvi)
2-3 küüslauguküünt
pöidlasuurune jupp ingverit
2 spl sojakastet
1 tl seesamiõli
2 sibulat
1 porgand
2 suurt paprikat (erinevad lisavad roale värvi)
peotäis sojaubasid
1  tšillipipra kaun
maitsestamiseks soola-pipart
munanuudleid

KASTE
2 spl sojakaste
1 spl riisiäädikat
1 spl tamarindi kastet

VALMISTAMINE

Viiluta veiseliha peenikesteks ribadeks ja aseta kaussi. Lisa purustatud küüslauk, hakitud ingver, paar lusikatäit sojakastet, veidike soola, pipart ja seesamiõli. Sega kõik hästi läbi ja jäta hetkeks maitsestuma. Haki tšilli ja sibul ning lõika paprika ja porgand ribadeks. Nüüd keeda nuudlid vastavalt pakendil toodud juhisele ja sega kokku kastme komponendid.
Aja wok-pannil tilk õli kuumaks, voki kiirelt liha ja tõsta see korraks pannilt kaussi. Nüüd voki köögiviljad ja lisa seejärel uuesti liha pannile. Seejärel lisa keedetud nuudlid ja kuumuta kõik läbi.

Naudi!

Nuudliroog veiselihaga